Om os

Tabena blev etableret i 2020 af ejerne af European Retail Group. Siden har vi taget Danmark med storm og stiger konstant i volumen.

Tabena fokuserer på at give dig et bredt, skiftende og alsidigt sortiment, produkter af høj kvalitet og et overkommeligt prisniveau med kunden først princippet!

Tabena sælger og importerer de nyeste trends fra hele verden. Det konstant voksende produktsortiment omfatter allerede titusindvis af produkter!

Tabena sælger produkter i kategorierne: Bolig og indretning, Hobby og fritid, Opvarmning og ventilation, Friluftsliv og CampingGaver, Haven, Legetøj.

Hos Tabena er tilfredse kunder og altid fleksibel og glad handel meget vigtigt!

Vi tilbyder dig den bedst mulige information om produkterne. Vi leverer ordrer meget hurtigt. Vi ønsker at skabe en sikker og behagelig indkøbsoplevelse for dig. Du kan også få et højt niveau og fleksibel kundeservice hos os!

Med den bedste information bestræber vi os på at tilbyde dig nem og hurtig handel. Men hvis oplysningerne nogle gange mangler, tilbyder vores dedikerede kundeservice yderligere information om vores produkter hurtigt via e-mail.